Tralala....

Nicsak, megint blogolok. :D De csak mert unatkozok. :D
Ez az utolsó hét a második félév előtt. Minden óráját kiélvezem. :D A héten végre sikerült újra feltelepítenem a NFS-Most Wanted-et. *__* Azóta alig tudok leszállni róla. :lol: Most már végigviszem, ha törik ha szakad. Szóval remélem jó lesz a gépecském, mert a hócipőm tele van, hogy másfél hónap alatt másodszorra kellett újratelepítenem a gépet. -.-"
Visszatérve a sulira. Az új órarend, hát, olyan mint az eddigiek... Hétfőn este 5-től 9-ig rajz-festés, jaj de jó... T-T Kedden óraütközés. De jó lesz osztódni. -.-" Csütörtökön eddig csak a reggeli tesi van, aztán semmi. Remélem a még eddig időpont nélküli 2 tárgyam valamelyike  aznap lesz, mert ha nem, akkor kiakadok. Pénteken délután fél 4-ig vannak órák.  Sebaj, lehetne ennél rosszabb is...
Sálálálá... :D Hát igen, jó a kedvem mostanság.  Elvagyok, mint a befőtt. Sokat alszok, animézek, olvasok, rajzolok, főzök, sütögetek. :D Ki kell élvezni, amíg nincs suli. :D Apropó, egy dologra nagyon büszke vagyok. 5-ösre szóbeliztem művészettöriből. :) Megérte annyit tanulni.
Na jó, most ennyi. Másról nem tudok írni.  Vagy még is. :D Még mindig VB őrült vagyok. :lol: És júniusban ismét játszák a Magyar Színházban. El is kellene menni, meg nem is... :roll:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése