Vámpírok bálja *__*

Január első heteiben a vizsgák miatt, az elmúlt héten pedig a hangulatom miatt nem voltam hajlandó blogolni róla. Pedig már azóta tervezem, hogy január 3-án láthattuk a musicalt a Magyar Színházban.

De kezdjük is a legelejéről... Még valamikor ősszel említette meg Bütyök Lilithnek és nekem az előadást, s egyáltalán nem kellett sokáig győzködnie minket. Szóval meg is rendelte nekünk a jegyeket, és onnantól kezdve pedig már alig vártuk az előadás napját. Bütyi msn-en még visszaszámlálást is vezetett. :D Lassan, de biztosan eljött január 3-a. Kora reggeli vonatozás, újra találkozás Aminával és Eijivel, megismerkedés más animésekkel( Asami, Koli, Koli húga, Niki), vásárlás a Holdfényteamben, betérés egy kínai étterembe, sétálgatás Pesten és a várva várt előadás. *__* Ezzel telt ama bizonyos nap. Valamint este a hazautazás.

"Néhány" mondat az előadásról:

A színészek játékától kezdve a zenéig, a jelmezekig és a díszletekig egyszerűen minden csodálatos volt. Igazából nem nagyon tudom kifejezni, hogy menniyre jó volt. Minden részlete tetszett. A forgó színpad, a díszletek, a fényeffektek, az, hogy a vámpírok feljöttek a közönséghez... Minden a legapróbb részletekig. És amin kis csapatunk minden tagja derült, Krolock gróf fiacskája, Herbert, aki khm..., hát kicsit langyoska volt. :D Igazán vicces volt az énekes-táncos jelenete a professzor asszisztensével, Alfréddal. :D

Most nem szeretnék kisregényt írni(pedig tudnék :D), szóval röviden, tömören ennyi. :D Megjegyezném, hogy azóta, ha tehetem mindig a musical dalait hallgatom. Számítógépezés közben, telefonon, mp3-on. :D Kijelenthetem, hogy teljesen rabul ejtett. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése