Egy kis friss

Lassan újra itt a vizsgaidőszak. Szerencsére kevés elméleti és írásbeli vizsgám lesz. Gyakorlatilag 4 db, amiből az egyik december 22-én. lol... -.-"  A többi tárgyból gyakorlati jegyet kapunk. Szóval most minden tárgyra ezerrel dolgozok a beadandókon. Festek, rajzolok, linót-, papírt metszek és persze megírom az írásbeli beadandókat is. @_@ A linótól már szinte herótom van. Annyira rossz az anyag, amit kaptunk, hogy alig lehet vele dolgozni. Nemrég élezte meg apa a metszőket, de már alig van élük. :? Sebaj, akkor is megszenvedek mindkét képpel.

Kb. 3 hete összeismerkedtem a vonaton egy lánnyal, aki imádja a Bleachet. Meg is beszéltük, hogy találkozunk valamikor. Egyszer beültünk valahova, és velünk jött animés csoporttársam, Zsófi is. A héten pedig nála táncszőnyegeztünk a kollégiumban. :) Egyszerűen imádok táncszőnyegezni!!! *__*

Estefele találkoztam néhány pápai animés klubtársammal. Beültünk valahova és közben beszélgettünk egy jót. Megállapodtunk, hogy ezt gyakrabban megismételjük. Jó érzés volt kimozdulni otthonról, igazán rám fért már.  Érdekes, hogy mostanában sokan jönnek ezzel. Vinni akarnak mindenhova, hogy ne gubbasszak az albiban vagy otthon. Azt akarják, hogy felejtsek, hogy továbblépjek. Jó érzés, hogy annak ellenére, hogy kevesen, de legalább vannak olyan barátaim, akikre mindig számíthatok.

A hét eddigi legrosszabb eseménye, hogy beteg Emilly. :cry: Nagyon rossz volt látni, hogy rosszul van szegény. :cry: Tegnap délután még semmi baja nem volt, este meg hirtelen minden baja lett. Éjjel a szobánkban aludt, és többször a hangjára ébredtem. Csoporttársam reggel utazott haza és a dokit is célba vették. Most pedig várom, hogy megtudjam, mi van a kis drágával.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése